LO SMC Celje z novim vodstvom po zmago na volitvah 2018

Članice in člani Lokalnega odbora SMC Celje so na volilnem zboru članstva soglasno izvolili novo vodstvo, saj je obstoječemu skladno s pravilnikom stranke potekel mandat.

Nova predsednica za štiriletno obdobje je postala dosedanja podpredsednica Anita Ovčar, podpredsedniki pa so Lidija Eler Jazbinšek, Primož Posinek in Gregor Gregorin, ki je tudi vodja svetniške skupine v mestnem svetu MO Celje.

Člani sedanjega vodstva LO so se zahvalili dosedanji predsednici mag. Margareti Zakošek Guček ter podpredsedniku Urbanu Goležu za minulo opravljeno delo in predstavili načrte za prihodnost. Čaka jih veliko dela, saj so v minulem obdobju precej zanemarili delo s članstvom. Ugotovili so, da sedmerica mestnih svetnikov deluje odlično in je pomemben člen v mestnem svetu, kljub temu da so v takoimenovani “konstruktivni opoziciji”.

Zbora so se udeležili tudi generalni sekretar SMC Jože Artnak, ki je na kratko predstavil delo Sekretariata in aktivnosti, ki so pred nami tako na državni kot tudi lokalni ravni, SMC poslanka v Državnem zboru RS Janja Sluga, vodja regijskih koordinatorjev SMC Ksenija Flegar in področni regijski koordinator Matic Volk.